Bătrânul lovit de tir, pe strada Ionașcu din Slatina, a murit

Bătrânul de 84 de ani ce a fost lovit de tir, luni dimineață, 11 aprilie, pe strada Ionașcu din Slatina, a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Managerul unității medicale din Slatina, Angela Nicolae, a confirmat că pacientul a murit la scurt timp de la prezentarea în UPU Slatina.

Reamintim că un grav accident rutier a avut loc luni dimineață, 11 aprilie, pe strada Ionașcu din Slatina, zona piața de jos. Bătrânul de 84 de ani ce traversa neregulamentar strada a fost acroșat de un tir, acesta fiind condus de un cetățean sârb.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autocamion condus de un bărbat, cetățean sârb, în vârstă de 50 de ani, care a acroșat un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 84 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială poată fi citită accesând link-ul:

https://www.stirideolt.ro/2022/04/11/foto-un-tir-a-acrosat-un-barbat-de-84-de-ani-pe-strada-ionascu-din-slatina-batranul-a-ajuns-la-spital/