Trafic închis pe strada Pitești din Slatina. Polițiștii olteni le recomandă șoferilor răbdare

Traficul rutier este închis, începând de astăzi, 26 aprilie, pe strada Pitești din municipiul Slatina, segmentul de drum de la sensul giratoriu cu strada Cireașov până la sensul giratoriu cu strada Oituz, pe sensul de mers Pitești către Craiova. Autoritățile au luat această măsură, după ce CAO continuă lucrările de modernizare a sistemului de apă și canal de pe strada Oituz.

Polițiștii olteni le recomandă șoferilor ce străbat zona răbdare și prudență.

„Începând de astăzi, 26 aprilie 2022, ora 16.00, sensul de mers Pitești către Craiova de pe strada Pitești, din municipiul Slatina, de la sensul giratoriu cu strada Cireașov până la sensul giratoriu cu strada Oituz, este închis circulației vehiculelor, întrucât sunt continuate lucrările de modernizare a sistemului de apă și canal de pe strada Oituz, spre strada Pitești, pe sensul de mers Pitești către Craiova. Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic!”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Astfel, traficul rutier, pe sensul de mers Pitești către Craiova, este deviat de pe strada Pitești, pe strada Prelungirea Pitești – strada Grigore Alexandrescu – strada Carol I – strada Cimitirului – strada Tudor Vladimirescu spre strada Ionașcu – DN 65/E574.