FOTO. Un nou parc a fost deschis în Balș. Rotea: „Continuăm seria investițiilor în reorganizarea urbană”

După ce la finalul anului trecut a fost dat în folosință parcul din fața Liceului Teoretic „Petre Pandrea”, Primăria Balș a deschis un nou spațiu pentru relaxarea bălșenilor, lucrările la spațiul din vecinătatea supermarketului Lidl fiind finalizate. Astfel, părculețul de din această zonă a fost modernizat, devenind astfel un loc de promenadă pentru bălșeni.  

„Două dintre zonele preferate de părinții și bunicii din orașul nostru, pentru petrecerea timpului liber și relaxare alături de copii și nepoți, au fost modernizate și reamenajate încât să corespundă cerințelor actuale. Dacă pe data de 1 Decembrie am dat în folosință parcul din fața Liceului Teoretic “Petre Pandrea”, iată că până pe 1 Mai vom avea finalizate lucrările și în părculețul situat vizavi de Lidl, cu speranța că astfel bălșenii se vor bucura de vremea frumoasă, într-un spațiu adecvat, în care le va face plăcere să se plimbe și să profite de momentele petrecute cu prietenii sau familia”, a spus primarul orașului Balș, Cătălin Rotea.

Edilul orașului de pe Olteț a anunțat că va continua seria investițiilor cu modernizarea Parcului Balta Gării, unde lucrările vor începe luna viitoare.

„Continuăm seria investițiilor în reorganizarea urbană a Balșului cu Parcul Balta Gării, unde lucrările vor începe luna viitoare, iar pentru modernizarea Parcului Central, Parcului de la Gengea și a tuturor spațiilor din zonele aferente blocurilor am demarat deja studiile de fezabilitate”, a adăugat Rotea.