PSD Olt, petrecere câmpenească de 1 Mai. Oprescu: „Vom fi 1.000 de inși la iarbă verde”

După trei ani de pauză, PSD Olt continuă tradiția și va sărbători 1 Mai în aer liber, la malul Oltului, în zona Căcâna, din preajma Stației de epurare a Slatinei. Astfel, peste 1.000 de simpatizanți ai PSD, dar și liderii formațiunii politice din județ sunt așteptați să sărbătorească Ziua Internațională a Muncii duminică, de la ora 11.00.

Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că tradiția organizării petrecerilor câmpenești de 1 Mai a început în urmă cu mai bine de un deceniu.

„Sunt mai bine de 10 ani de când am început această tradiție a sărbătoririi zilei de 1 Mai cu toată organizația Slatina, dar și cu liderii organizației din județ, cu toții am ieșit în fiecare an la iarbă verde, mai puțin în ultimii trei ani, în 2019, pentru că a fost campania electorală, 1 Mai a căzut în campania electorală de la Europarlamentare și nu aveam voie să facem o astfel de sărbătoare, și, așa cum știți, în 2020 și 2021 din cauza pandemiei nu am ținut această sărbătoare. Anul acesta revenim, vom fi 1.000 de inși la iarbă verde, cu toții vom încerca să petrecem ziua împreună și să socializăm”, a spus președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, va fi prezent la evenimentul de duminică, din apropierea pădurii din Slatina.