Oltenii sunt așteptați la Expo Flora, în perioada 20-22 mai, în Parcul Tineretului din Slatina

După o pauză de doi ani, Primăria Slatina reia tradiția organizării Expo Flora. Astfel, ediția din acest an va avea loc în perioada 20-22 mai, pe strada Aleea Eroilor, din Parcul Tineretului din Slatina.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a precizat că producătorii de flori și cei care vând obiecte de grădinărit și artizanat se pot înscrie în această perioadă, fiind locuri disponibile.

„Reluăm organizarea Expo Flora, care se va desfășura pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului. Este ediția 26 la care sunt așteptați zeci de producători de flori și alți comercianți de articole de artizanat și accesorii pentru grădină. Se lucrează la liste, suntem deschiși în privința numărului de participanți, pentru că mai avem locuri din disponibile. Îi invităm pe toți slătinenii iubitori de flori să vină la Expo Flora, în perioada 20 – 22 mai”, a declarat viceprimarul Slatinei, Gigi Vilceleanu.

Ultima ediție organizată a fost în 2019, pe Esplanada Slatinei, iar în 2020 și 2021 expoziția de flori nu a avut loc din cauza restricțiilor COVID. Este pentru prima dată când Târgul de Flori de la Slatina va fi organizat la Parcul Tineretului.

sursa foto: facebook Primăria Slatina