Ovidiu Burcă, după înfrângerea cu CSM Alexandria: „Este un duș rece. Sunt un pic mâhnit”

Antrenorul de la CSM Slatina, Ovidiu Burcă (foto 1), s-a arătat mâhnit, după ce elevii săi au pierdut, cu scorul 1-2, partida, de pe teren propriu, cu CSM Alexandria.

Burcă spune că înfrângerea de marți, 3 mai, este un duș rece pentru băieții săi care mai au trei jocuri importante în play-off, vineri, 6 mai, acasă, cu Vedița Colonești, pe 14 mai, acasă, cu Viitorul Dăești, iar în ultima etapă a play-off-ului, pe 21 mai, se deplasează la Alexandria. Burcă a declarat că niciodată nu își va critica public jucătorii. 

„Fotbalul nu este pe ocazii. Am făcut o primă repriză foarte bună, am primit gol în minutul 45 și s-a schimbat tot planul jocului. Una peste alta, este un duș rece, este bine-venit, pentru că uneori ne credeam invincibili. Ei bine, nu suntem! La fotbal, dacă nu ești motivat, dacă nu ai foame de rezultate, dacă nu vrei să te autodepășești zi de zi, meci de meci, săptămână de săptămână, nu poți câștiga toate jocurile. Este o lecție pe care trebuie să o învățăm, ea vine la momentul oportun. Au fost anumiți jucători care au resimți o stare de oboseală, pe care am văzut-o în teren. Nu voi face critici în public la adresa jucătorilor, ce avem de analizat și de corectat o vom facem la analiza video, și o vom facem intern. Întotdeauna câștigăm toți, și întotdeauna pierdem toți. La fotbal ajunge un moment de neatenție să strici tot ce ai construit într-un an. Din acest motiv sunt un pic mâhnit, dar aceasta este situația și trebuie să rămânem calmi și lucizi, pentru că totuși am pierdut o partidă după foarte mult timp”, a spus antrenorul de la Slatina, Ovidiu Burcă.

Președintele CSM Alexandria: „Primul loc îl merită Slatina”

De cealaltă parte, președintele grupării din Alexandria, Bogdan Ciobanu, a declarat că echipa sa a câștigat pentru că presiunea mai mare a fost pe formația din Slatina. Reprezentanții formației din Alexandria își doresc în continuare ca echipa lor să prindă barajul de accedere în eșalonul secund. Aceștia sunt convinși că primul loc din serie îl merită Slatina.

„Un meci frumos, un meci între două echipe bune, așa cum a fost și la Alexandria. Am reușit să câștigăm datorită presiunii ce a fost mai mare pe Slatina. Noi ne gândim în continuare la baraj, încercăm să prindem locul doi. Nu cred că Slatina va pierde locul I, pentru că a defilat în această serie și merită locul unu. Sunt trei finale pe care trebuie să le jucăm, vineri jucăm cu Dăești, este finala noastră, sper să avem o prestație la fel de bună cum am avut-o în acest meci. Dacă vom juca la fel de bine, sigur cele trei puncte vor merge către Alexandria. Este departe de noi primul loc, pentru că jocurile pe care le avem noi sunt mult mai grele decât cele pe care le are Slatina. Cred că primul loc îl merită Slatina”, a spus Bogdan Ciobanu.

Bogdan Ciobanu, președintele CSM Alexandria