CSM Slatina merge la barajul de promovare în Liga a II-a de pe primul loc. A învins Viitorul Dăești

CSM Slatina s-a calificat la barajul de promovare în Liga a II-a de pe primul loc în serie, după ce vineri, 13 mai, a învins, pe stadionul „1 Mai” din Slatina, Viitorul Dăești, cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Dorin Toma, în minutul 40.

Prima mare ocazie a partidei a aparținut echipei din Slatina, în minutul 12, când Doman a centrat de pe partea stângă, iar Popovici a reluat din șase metri în bara transversală.

În minutul 32, Alin Călin a reluat cu capul în poartă, însă golul oaspeților a fost anulat de arbitrul întâlnirii pe motiv de ofsaid.

CSM Slatina a deschis scorul în minutul 40 prin Dorin Toma, care l-a învins pe portarul de la Dăești cu un șut plasat de la 20 de metri. În prelungirile jocului, slătinenii au mai avut o ocazie prin Constantin Radu, care a scăpat singur pe partea stângă, dar a șutat pe lângă poartă.

În celălalt joc din etapa a VIII-a a play-off-ului Seriei a 6, Vedița Colonești a învins CSM Alexandria, cu scorul 1-0, golul fiind marcat de Niță în minutul 65.

CSM Slatina are 58 de puncte, fiind urmată în clasament de CSM Alexandria și Viitorul Dăești, fiecare cu câte 49 de puncte, în timp ce Vedița Colonești are 31 de puncte.

În ultimul meci din play-off, programat pe 20 mai, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, CSM Alexandria.

CSM Slatina: Alex Achiriloaie, Alin Pisăru, Beniamin Enache, Marian Manea, Alexandru Sălcianu, Alexandru Cincă, Dorin Toma, David Oprescu, Alexandru Popovici, Cătălin Doman, Remus Trancă. Au mai jucat: Ionuț Popescu, Alexandru Neagu, Necșulescu, Constantin Radu. Antrenor: Ovidiu Burcă.

Viitorul Dăești: Iustin Lungu, Vlad Mociocă, Marin Pîrvulescu, Cristian Munteanu, Samson Nwabueze, Florian Pîrvu, Gabriel Precup, Octavian Vasile, Caraoso Garcia, Alin Călin, Adrian Popa. Au mai jucat: Ceapă, Florin Costea. Antrenor: Adi Popa.