DSP Olt se mută în fosta clădire Comcereal, de pe strada Aleea Muncii din Slatina

DSP Olt are un sediu nou, urmând să se mute în fosta clădire Comcereal, de pe strada Aleea Muncii, din  apropierea Școlii 10 din Slatina.

„Vă comunicăm schimbarea sediului Direcției de Sănătate Publică Olt în noua locație din municipiul Slatina, str. Aleea Muncii, nr. 2 A, jud. Olt, fosta clădire Comcereal, începând din data de 16 mai 2022. Datele de contact ( e-mail, telefon, fax) sunt cele anterioare. Orice alte modificări vor fi comunicate în timp util, pe site-ul DSP Olt”, au anunțat reprezentanții DSP Olt pe site-ul oficial al instituției.

Potrivit datelor transmise de reprezentanții DSP Olt, în noul sediu vor fi mutate atât birourile ce au funcționat până acum la parterul Blocului Medical din cadrul Spitalului Slatina, spațiul revenind unității medicale, cât și cabinetele ce funcționau în Policlinica Veche.

Potrivit unui anunț de la finalul lunii februarie, DSP Olt a căutat să închirieze un spațiu de birou, exclusiv în Slatina, pentru o perioadă de patru ani de la data semnării contractului de închiriere, bugetul alocat fiind de 550.000 lei inclusiv TVA.