După „administrația de birou”, primarul Rotea merge în toate cartierele Balșului. Prima întâlnire cu bălșenii, în Corbeni-Româna

După ce a pus la punct toată documentația și s-a concentrat pe elaborarea de noi proiecte sau finalizarea celor demarate de fosta administrație, primarul Balșului, Cătălin Rotea, va merge în toate cartierele orașului, pentru a se întâlni cu bălșenii.

„Începem munca în echipă! De la începutul mandatului, m-am concentrat pe „administrația de birou”, proiecte de dezvoltare, unele noi, altele vechi, dar cu risc mare de a fi pierdute din cauza incompetenței fostei administrații, unele finalizate, altele demarate sau în curs de a fi deschise, pentru că dumneavoastră meritați, dar mai ales aveți dreptul să trăiți în condiții decente”, a spus Rotea.

Primele cartiere vizitate vor fi Corbeni-Româna, joi, începând cu ora 16.00.

„Începând cu această săptămână, extindem munca în echipă, aceeași care a adus schimbarea în Balș: EU și VOI! Vreau să mă întâlnesc față în față cu fiecare dintre dumneavoastră, în toate cartierele Balșului, să-mi spuneți nevoile, problemele și, de ce nu, nemulțumirile la adresa actualei administrații, iar eu să vin cu soluții, așa cum m-am angajat în septembrie 2020, când m-ați ales să vă fiu primar.  Ne vedem cu locuitorii din cartierele Corbeni – Româna joi, 19 Mai 2022, începând cu ora 16:00, în fața Școlii din Cartierul Româna, urmând ca în perioada viitoare să ne vedem la astfel de întâlniri în toate cartierele orașului nostru”, a adăugat primarul.