FOTO. Asociația Pro Infrastructură: Deschiderea celor 24 de kilometri dintre Piatra-Olt și Valea Mare, luna viitoare

Asociația Pro Infrastructură a anunțat marți, 17 mai, că se lucrează la ultimul punct critic de pe Drumul Expres Craiova-Pitești, acela fiind Centura Slatinei. În prezent se execută lucrări la podurile feroviare de la Găneasa, urmând ca deschiderea celor 24 de kilometri dintre Piatra-Olt și Valea Mare să fie posibilă luna viitoare.

„Ultimul punct critic pe #DEx12 Centura Slatina. Se lucrează susținut la podurile feroviare de la Găneasa (min 12:45), deschiderea celor aproximativ 24 de kilometri dintre Piatra Olt și Valea Mare fiind posibilă luna viitoare. În afară de această zonă de care depinde inaugurarea, mai avem porțiuni care așteaptă doar asfaltul, parapetele și marcajele. La Valea Mare (Slatina Nord-Est), circulația va fi deschisă prin cele două girații ale nodului folosind două bretele pentru intrarea și ieșirea pe/de pe DEx12”, arată Asociația Pro Infrastructură.

Centura orașului Balș, parte a Lotului 1, Tronsonul 2 din Drumul Expres Craiova-Pitești, a fost deschisă circulației pe 21 aprilie. Un moment istoric așteptat de toți cei care tranzitează orașul Balș, traficul în zonă devenind infernal în ultimii ani.

Astfel, este primul segment din Drumul Expres Craiova-Pitești ce a fost inaugurat, ceea ce înseamnă 16 kilometri de șosea, aici fiind inclusă și Centura Balșului, accesul fiind efectuat din DN 65 Craiova-Slatina-Pitești

sursa foto: facebook Asociația Pro Infrastructură

sursa foto: Facebook Asociația Pro Infrastructură