Angela Nicolae, mandat de patru ani în fruntea Spitalului Slatina, după ce a promovat concursul. „Este o onoare și o responsabilitate”

Angela Nicolae este manager cu concurs la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce a promovat cele două probe ale examenului. Astfel, la proba scrisă a obținut 9,60, iar la susținerea proiectului de management a fost notată cu 9.72. Ambele probe au fost susținute marți, 17 mai, comisia de concurs stabilind ca Angela Nicolae să-și prezinte proiectul de management tot la această dată.

Angela Nicolae a fost singurul candidat înscris la examenul pentru postul de conducere de la nivelul Spitalului Slatina.

Mandatul Angelei Nicolae în fruntea celei mai mari unități medicale din județ este de patru ani.

„Este un vot de încredere din parte președintelui Marius Oprescu, căruia îi mulțumesc pentru încredere. Este o onoare și o responsabilitate pentru mine. Este un drum greu, pentru că sunt managerul celei mai mari unități medicale din județ, aici vin cele mai grave cazuri, spitalul are peste 1.700 de angajați. Sunt onorată și voi pune toată priceperea mea în slujba acestui spital. Vom continua proiectele pentru modernizarea unității medicale și vor face totul pentru diversificarea și îmbunătățirea serviciilor medicale”, a spus managerul.

Angela Nicolae este născută în 1978, a lucrat la Casa Județeană de Pensii în perioada 2002-2010, iar în 2010-2014 a fost inspector pe strategii de mediu și protecția mediului la Consiliul Județean Olt. Totodată, din 2014 și până în 2021 a fost șef Serviciu Resurse Umane și Managementul Unităților Sanitare, cu excepția perioadei august-decembrie 2019 când a fost prefect al județului Olt. Ca formare profesională, Angela Nicolae are studii juridice, fiind absolvent al Facultății de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universității Craiova.

Angela Nicolae a asigurat interimatul în fruntea Spitalului Județean de Urgență Slatina, preluând postul de conducere de la Dan Stana. Manager cu concurs la Spitalul Slatina a fost și Cătălin Rotea, cel care a plecat în toamna anului 2020, după ce a fost ales primar în orașul Balș.