CSM Slatina, meci pentru Liga a II-a, la Odorheiu Secuiesc. Se repetă istoria de la Șotânga!?

CSM Slatina va disputa miercuri, 8 iunie, începând cu ora 17.30, returul barajului de promovare în Liga a II-a, întâlnind, în deplasare, Odorheiu Secuiesc. În partida tur, ce a avut loc sâmbătă, la Slatina, cele două formații au remizat, scor 0-0.

Astfel, promovarea se va decide la Odorheiu Secuiesc. CSM Slatina are doar varianta victoriei în partida de la Odorheiu Secuiesc, pentru a-și îndeplini obiectivul, promovarea în Liga a II-a.

Dacă după cele 90 de minute de joc, cele două echipe sunt la egalitatea, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se menține și după cele 30 de minute de joc, vor fi executate loviturile de departajare pentru a fi stabilită echipa ce promovează în eșalonul secund.

Șotânga!!!

Meciul de la Odorheiu Secuiesc seamănă izbitor de mult cu cel de la Șotânga, din urmă cu 12 ani. Șotânga este o mica localitate din Dâmbovița, de lângă Târgoviște, care a rămas în memoria iubitorilor de fotbal din județ grație victoriei din meciul direct ce i-a dus pe slătineni în eșalonul al doilea.

Practic, echipa locală, pe atunci ALRO Slatina, a reușit să promoveze în eșalonul al doilea chiar pe terenul principalei contracandidate, FCM Târgoviște. Practic, echipa care câștigat partida de la Șotânga mergea în Liga a II-a.

Astfel, pe 11 iunie 2010, Alro Slatina promova în Liga a II-a, după ce a câștigat cu 1-0 partida cu contracandidata FCM Târgoviște. Unicul gol al partidei de la Șotânga a fost marcat de slătineanul Mircea Voicu, antrenor principal fiind Dan Oprescu. A fost o bucurie imensă, pentru că la Slatina se încerca de foarte mulți ani promovarea în Liga a II-a.

Fie ca istoria să se repete, iar echipa locală, CSM Slatina, să câștige partida din fața echipei Odorheiu Secuiesc, și să promoveze în eșalonul al doilea.