CSM Slatina a promovat în Liga a II-a, după loviturile de departajare. Meci nebun la Odorheiu Secuiesc

CSM Slatina a promovat în Liga a II-a, după ce a învins miercuri, 8 iunie, cu scorul 5-4 (1-1, după 90 de minute), Odorheiu Secuiesc, după executarea loviturilor de departajare. A fost un meci nebun, la capătul căruia slătinenii au reușit să se impună pe terenul formației Odorheiu Secuiesc.

Gazdele au deschis scorul în minutul 4, prin Csoncor, însă slătinenii au restabilit egalitatea în minutul 45 prin Trancă, care a marcat dintr-o foarfecă.

Din minutul 52, Odorheiu Secuiesc a evoluat în inferioritate numerică, un jucător fiind eliminat după ce a primit cel de al doilea cartonaș galben.

Pentru că la finalul celor 90 de minute scorul a fost 1-1, a fost nevoie de cele două reprize de prelungiri, care nu au adus însă nicio schimbare pe tabela de marcaj, deși elevii antrenorului Ovidiu Burcă au avut două ocazii prin Sălcianu si Neicu, însă portarul gazdelor a fost la post.

Astfel, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, goalkeeper-ul Simion Velcu, trimis în teren special de Ovidiu Burcă în minutul 120, reușind să apere două. Ultimul penalty a fost executat de Radu Necşulescu, care a marcat fără problemă, iar în tabără CSM Slatina s-a declanșat fiesta. Pentru CSM Slatina, de la 11 metri, au marcat Toma, Cincă, Salcianu, Necșulescu și a ratat Popovici.

În meciul tur, de la Slatina, scorul dintre CSM și Odorheiu Secuiesc a fost 0-0.

CSM Slatina: Cătălin Preduț, Alin Pisăru, Alexandru Sălcianu, Marian Manea, Beniamin Enache, Ionuț Popescu, Dorin Toma, David Oprescu, Cătălin Doman, Remus Trancă, Alexandru Popovici. Antrenor: Ovidiu Burcă.