Senatorul Liviu Voiculescu a dus 22 de elevi de la Școala Cungrea, în Parlamentul României. „A fost ocazia perfectă de a mă bucura de simplitatea rară”

O delegație compusă din 22 de elevi de la Școala Gimnazială Cungrea și profesori însoțitori, în frunte cu primarul comunei Cungrea, Cosmin Vlad, a fost luni, 20 iunie, în Parlamentul României.

Vizita le-a fost facilitată de senatorul liberal, Liviu Voiculescu, care a declarat că s-a bucurat de simplitatea rară a micuților, care au făcut un tur al impozantei clădiri.

„Încă mai am nostalgia perioadei în care am fost lângă oamenii dragi mie din Cungrea din poziția de primar ales de ei. Și încă îmi place să cred că și datorită lor am devenit ceea ce sunt astăzi. Prin urmare, orice prilej de a le fi alături acolo, la Cungrea, sau aici, în Parlamentul României, este pentru mine o nouă șansă de a le mulțumi pentru încrederea lor și pentru generozitatea cu care mi-au oferit-o.

Vizita mijlocită a unui grup de elevi de la Școala Gimnazială din Cungrea însoțiți de primarul localității, Cosmin Vlad, a fost astăzi ocazia perfectă de a mă bucura, o dată în plus, de simplitatea rară, spiritul bun și voioșia specifică cungrenilor mei. Și ca o gazdă perfectă, le-am facilitat micuților un tur al Parlamentului și chiar o sesiune scurtă în plenul Senatului.

Sunt mândru de oaspeții mei!”, a spus Liviu Voiculescu.

Senatorul PNL a fost primar în comuna Cungrea, județul Olt, în perioada 2016-2020, parlamentarul oltean fiind strâns legat de localitatea sa natală.