Săptămână neagră, pe drumurile din Olt. O tânără de 24 de ani a lovit o căruță între Caracal și Redea. Căruțașul a murit

A fost o săptămână neagră pe drumurile din județul Olt, mai multe accidente soldate cu morți fiind înregistrate în ultimele zile. Începând din 23 iunie și până sâmbătă dimineață, 25 iunie, trei persoane și-au pierdut viața pe șoselele județului.

Astfel, sâmbătă dimineață, 25 iunie, o tânără de 24 de ani a lovit o căruță între Caracal și comuna Redea. Căruțașul, un bărbat de 59 de ani, a murit.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 04:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 542, între municipiului Caracal și comuna Redea, județul Olt. La faţa locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal.
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, și un atelaj hipo, condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani. În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a necesitat și ea îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Municipal Caracal, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Reamintim că un bărbat, din Slatina, a murit într-un accident rutier produs între Slatina și Valea Mare, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 25 iunie. Totodată, zilele trecute, un adolescent de 15 ani, ce era pe bicicletă, a fost lovit mortal de mașina condusă de o tânără de 21 de ani, la Scărișoara.