Un bărbat de 32 de ani, din Slatina, a murit, după ce a fost lovit de o autoutilitară. Accidentul s-a produs la ieșirea din oraș spre Valea Mare

Un grav accident rutier a avut loc vineri noaptea, 25 iunie, pe Drumul Național 65-European 574, la ieșirea din Slatina spre Valea Mare. O autoutilitară, condusă de un bărbat de 37 de ani, din Argeș, a lovit mortal un pieton de 32 de ani, din municipiul Slatina.

„La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Argeș, și un pieton, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.