Cupa României, faza regională: Oltul Curtișoara s-a impus pe terenul echipei Sparta Rm. Vâlcea

Oltul Curtișoara a câștigat, cu scorul 1-0, partida disputată sâmbătă, 9 iulie, pe terenul formației Sparta Rm. Vâlcea, al doilea meci din grupele fazei regionale din cadrul Cupei României. Golul formației din Curtișoara a fost marcat de Nichita. Totodată, formația din Olt s-a impus și la loviturile de departajare, cu scorul 5-4, acestea fiind executate la finalul celor 90 de minute, conform noului regulament al FRF.

Antrenorul echipei din Curtișoara, profesorul Iulian Mitrache, a precizat că accederea în faza superioară a competiției se decide la ultimul meci din grupele fazei regionale, dintre Roberto Ziduri și Sparta Rm. Vâlcea, programat pe 13 iulie.

„Ne-am mai revenit, am câștigat la Vâlcea. A fost un joc peste ultimele două, am avut posesie, am controlat jocul, am avut mai multe situații de a marca. Dacă echipa din Vâlcea câștigă la Ziduri, este egalitate și, din câte am citit, se va face tragerea la sorți. Însă și la un egal, Ziduri merge mai departe”, a spus Mitrache.

Câștigătoarea fazei regionale se califică în turul al doilea.

Pe 6 iulie, Oltul Curtișoara a pierdut, cu scorul 4-5, partida disputată, pe teren propriu, cu Roberto Ziduri, județul Dâmbovița, din prima etapă a fazei regionale a Cupei României.

Oltul Curtișoara, echipa ce a câștigat faza județeană a Cupei României, a fost repartizată în Regiunea 5, în Grupa I, alături de câștigătoarele din Dâmbovița (Roberto Ziduri) și Vâlcea (Sparta Rm. Vâlcea).

Oltul Curtișoara: Stănciulescu, Covercă, Cristian Preda, Răcăleanu, Andronache, Tudor, Neagoe, Călin Zamfir, Nichita, Flavio Zamfir și Jianu. Au mai jucat: Dragnea și Vărzaru. Antrenor: Iulian Mitrache.

foto:arhivă