Trei mașini, implicate în accidentul din centrul Slatinei. Una este pentru șoferii cu vârsta de 16 ani

Un accident de circulație a avut loc miercuri seara, 31 mai, în centrul Slatinei, în sensul giratoriu de la Vâlcea. Potrivit primelor date, trei mașini au fost implicate, una fiind pentru categoria de vârstă de 16 ani.

În timp ce două mașini au fost grav avariate, una a fost acroșată ușor.

Adolescenta de 16 ani, care se afla la volanul unei mașini, și o femeie de 34 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la UPU Slatina.

„La data de 31 mai 2023, în jurul orei 22:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția bulevardului A. I. Cuza cu strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate 3 autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Slatina, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 34 de ani, din municipiul București și un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 16 ani, din comuna Milcov.

În urma evenimentului rutier, tânăra de 16 ani și femeia de 34 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Cea de a treia mașină implicată