Două mașini s-au lovit violent, în centrul Slatinei

Două mașini s-au lovit violent, în noaptea de miercuri spre joi, 27/28 iulie, ora 1.00, în intersecția străzilor Bulevardul A.I. Cuza cu Primăverii, din municipiul Slatina. Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Slatina a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânăra, de 19 ani, din orașul Piatra-Olt, acesta din urmă fiind proiectat într-un stâlp de iluminat public”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Potrivit unor surse, șoferiță de 19 ani, la efectuarea virajului la stânga de pe Bulevardul A.I Cuza către Primăverii, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate celui care circula regulamentar.

Imediat după coliziune, tânăra, în vârstă de 19 ani, și o femeie, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Slatina, în calitate de pasager, au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă ,  fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.