UPDATE. Accident cu trei mașini, la Colonești. Traficul rutier este blocat

UPDATE: Polițiștii din cadrul IPJ Olt au transmis că traficul rutier s-a reluat în condiții normale în jurul orei 9.50.

Oamenii legii au stabilit că un șofer de 22 de ani nu a păstrat distanța corespunzătoare față de mașina din față pe care a lovit-o, proiectând-o într-un alt vehicul. Tânărul șofer a fost amendat cu 580 de lei și trei puncte de penalizare.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că un autoturism, ce se deplasa pe direcția Pitești către Craiova, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din județul Argeș, întrucât nu a păstrat distanța corespunzătoare față de vehiculul din fața sa, a intrat în coliziune cu acesta, care era condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Ialomița, și care a ricoșat într-un alt autoturism ce se afla în fața sa, condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Buzău.

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru cele trei autoturisme implicate în eveniment.

De asemenea, tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 lei și trei puncte de penalizare.

În acest moment, traficul se desfășoară în condiții normale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Trei mașini au fost implicate joi dimineață, 4 august, într-un accident rutier, pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Colonești.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, în aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Colonești, este blocat, pe sensul de mers Pitești către Craiova.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

vom reveni cu amănunte…