Consultații medicale gratuite, în două localități din Olt

Doctorul Ionuț Puenea și o asociație de medici organizează pe 5 și 6 august consultații medicale gratuite în comuna Corbu și orașul Scornicești.

Anunțul a fost făcut de medicul de familie din Potcoava, Valeria Secu, care a scris pe pagina sa de socializare că oamenii pot beneficia de consultații în specialitățile: Oftalmologie, Cardiologie, Psihiatrie, Medicină Internă, Urologie sau Endocrinologie.

„Asociația Medicilor Creștini din România în colaborare cu Primăria Corbu, Primăria Scornicești și CMI Dr. Puenea Ionuț Marius organizează, în perioada 05 – 06 August 2022, o acțiune de voluntariat medical, în intervalul orar 9:30 – 16:00. Doritorii pot beneficia în mod gratuit de consultații de specialitate și  investigații (Ecografie, EKG, măsurare tensiune arterială, măsurare glicemie).

Sediul: Dispensarul din localitatea Corbu si Biserica Baptista din Scornicești.

Se vor oferi consultații în următoarele specialități: Oftalmologie, Cardiologie, Psihiatrie, Pediatrie, Medicină Internă, Urologie, Endocrinologie. Persoanele  nedeplasabile  pot  solicita consult la domiciliu”, a scris medicul pe pagina sa de socializare.

sursa foto: Primăria Corbu