Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier, la ieșirea din municipiul Caracal. Un șofer era băut

Patru mașini au fost implicate într-un grav accident rutier ce a avut loc luni, 8 august, pe Drumul Național 6-European 70, la ieșirea din municipiul Caracal către Craiova.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate patru autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 45 de ani, din județul Gorj, un autoturism, condus de un bărbat, de 72 de ani, din județul Dolj, un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din județul Teleorman și un autoturism, condus de un bărbat, de 38 de ani, din județul Olt”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 72 de ani, din județul Dolj, a necesitat îngrijiri medicale,  fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

Șoferul de 72 de ani era și băut.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar pentru cei trei bărbați cu vârstele de 38, 39, respectiv 45 de ani, rezultatele au fost negative, iar pentru bărbatul de 72 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

sursa foto: amator