Un biciclist, lovit mortal de o mașină, la Tia Mare

Grav accident rutier pe Drumul Județean 642, în comuna Tia Mare, duminică, 4 septembrie, ora 21.20, un bărbat de 40 de ani, din Izbiceni, aflat pe bicicletă, fiind acroșat mortal de un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, care a fugit de la fața locului.

Șoferul, din Tia Mare, a fost prins ulterior și nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, la Spitalul Corabia.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, ar fi fost implicat un autoturism, care, la sosirea polițiștilor, nu se mai afla la fața locului, și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Izbiceni, județul Olt. În urma activităților specifice, în comuna Tia Mare, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment, dar și conducătorul acestuia, respectiv, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate. Din evenimentul rutier a rezultat decesul biciclistului, în vârstă de 40 de ani. Trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

foto: prezentare generală