Accident, la Negreni. Un tânăr a plonjat cu mașina în râul Negrișoara

Accident la intrarea în localitatea Negreni, sat ce aparține de orașul Scornicești, județul Olt, joi, 16 martie. Mașina condusă de un tânăr de 23 de ani, din Pitești, care locuiește în comuna Optași Măgura, a plonjat în râul Negrișoara.

Potrivit unor surse, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, carosabilul fiind umed, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a ieșit în partea carosabilă și a plonjat în albia râului Negrișoara, chiar la intrare în localitatea Negreni.

Tânărul era singur în mașină și a fost transportat la UPU Slatina.

Polițiștii olteni spun că șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, la spital.

„Astăzi, 16 martie a.c., în jurul orei 15:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, la intrare în localitatea Negreni. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș.

În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge la unitatea spitalicească.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.