CSM Slatina, victorie categorică cu Ripensia Timișoara

Victorie categorică sâmbătă, 10 septembrie, pentru CSM Slatina, care s-a impus, cu scorul 3-0, pe teren propriu, în fața echipei Ripensia Timișoara, partida contând pentru etapa a VI-a  Ligii a II-a. Golurile slătinenilor au fost marcate de Nițu și Dorin Toma, de două ori.

Prima ocazie importantă a meciului a avut loc în minutul 9, când Dorin Toma recuperează o minge la marginea suprafeței de pedeapsă și obține o lovitură liberă de la 17 metri, chiar pe centrul porții. Ionuț Mitran a executat, iar fundașii de la Timișoara resping mingea în corner. Doman execută lovitura de colț de pe partea stângă, dar apărarea formației vizitatoare respinge atacul.

În minutul 15, în urma unei acțiuni pe partea dreaptă, Cătălin Doman centrează bine în careu, iar Luis Nițu reia în plasă cu un șut plasat, CSM Slatina deschizând scorul.

În minutul 29, oaspeții au o ocazie importantă de a marca. În urma unei lovituri libere de la 30 de metri, ce a fost obținută de Pfitor, Zimata a executat bine, mingea fiind deviată puțin pe lângă stâlpul porții.

Cinci minute mai târziu, CSM Slatina a avut o ocazie mare de a-și majora avantajul pe tabela de marcaj. Doman i-a pasat în adâncime lui George Leața, acesta a pătruns în suprafața de pedeapsă, și a șutat puțin pe lângă stâlpul porții.

Pe fondul unui joc bun, CSM Slatina a dus scorul la 2-0, în minutul 40. După o bâlbă a apărării formației din Timișoara, Dorin Toma a recuperat o minge în careu și a marcat cu un șut la colțul lung.

În actul secund, în minutul 65, slătinenii au marcat pentru 3-0. Trimis în teren în minutul 60, Popovici scapă singur și șutează din 6 metri, însă portarul de la Timișoara respinge în corner. Lovitura de colț de pe partea dreaptă este executată bine de căpitanul Doman, mingea ajunge la Dorin Toma care deviză balonul în poartă, trecându-și în cont dubla.

CSM Slatina: Ionuț Pop, Robert Gherghe, Cătălin Doman (min. 77 Necșulescu), David Oprescu (min. 60 Popovici), Alexandru Sălcianu, Dorin Toma, Alin Pisăru, Luis Nițu (min. 60 Constantin Radu), Ionuț Mitran, Andrei Trașcu (min. 77 Simoes de Oliveira), George Leață (min. 60 Dinu). Antrenor: Dan Oprescu.

Ripensia Timișoara: Ștefan Dobre, Darius Tieranu, Samuel Zimta, Alexandru Pftor (min. 46 Zamfirescu), Alexandru Mogoș, Harlad Fridrich (min. 46 Șofran), Andrei Macritchi, Gabriel Stoi, Cristian Gavra (min. 81 Stoica), Ianis Mihart (min. 81 Bobocea), Cosmin Gladun. Antrenor: Robert Ivan.