Profesor de la Liceul „Petre Pandrea” Balș, sex cu o fată de 15 ani. A fost arestat preventiv

Un profesor de muzică de la Liceul „Petre Pandrea” din Balș a fost arestat preventiv marți, 13 septembrie, după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani.

Polițiștii spun că sesizarea a fost făcută de mama fetei.

„La data de 12 septembrie a.c., polițiștii Poliției Orașului Balș, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un bărbat cercetat pentru act sexual cu un minor.

În fapt, la data de 12 septembrie a.c., polițiștii polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați de o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, luni, 12 septembrie, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, a emis pe numele bărbatului de 44 de ani o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul a fost prezentat astăzi, 13 septembrie, instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta.