Dublă crimă într-o comună din Dolj. Cele două cadavre au fost găsite pe pat, în stare de putrefacție

O femeie și un bărbat din comuna Mîrșani, județul Dolj, au fost găsiți decedați marți, 13 septembrie. Oamenii legii spun că moartea a fost violent, principalul suspect în acest caz fiind fiul victimelor, care a și fost reținut.  

Alerta a fost dată de vecina celor doi, care a anunțat poliția că nu i-am mai văzut de câteva zile.

„La data de 13 septembrie a.c., ora 13.00, polițiștii Secției nr. 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați de o femeie din comuna Mîrșani, cu privire la faptul că vecinii săi, un bărbat, de 61 de ani și o femeie, de 50 de ani, nu au mai fost văzuți din data de 8 septembrie a.c. La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de tehnician criminalist, iar, în imobil, pe pat, au fost găsite cele două persoane, decedate, cadavrele fiind în stare de putrefacție. Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției nr. 12 Poliție Rurală Daneți și Serviciului Criminalistic. Cele două cadavre au fost transportate la morga Spitalului Clinic Județean Filantropia Craiova, unde, în urma efectuării necropsiei, medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova a constatat preliminar, în cazul ambelor victime, că moartea ar fi fost violentă. Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Potrivit polițiștilor, fiul victimelor le-ar fi aplicat celor doi multiple lovituri în zona capului, după care a plecat.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că fiul victimelor, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, în perioada 8-9 septembrie 2022, ar fi aplicat multiple lovituri celor 2 victime în zona capului, folosind un obiect dur, după care ar fi părăsit imobilul. În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj”, a mai arătat sursa citată.

foto: internet, prezentare generală