O femeie de 71 de ani a murit, după ce a fost lovită de un motociclu, în comuna Grojdibodu

Un grav accident rutier a avut loc duminică, 18 septembrie, pe Drumul Național 54A, în comuna Grojdibodu. O femeie de 71 de ani, din comuna Traian, a murit, după ce a fost lovită de un motociclu, condus de un tânăr de 20 de ani.

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 15:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 54A, în comuna Grojdibodu. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din județul Olt și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 71 de ani, din comuna Traian, județul Olt. În urma evenimentului rutier, femeia, în vârstă de 71 de ani, a decedat, trupul acesteia fiind transportat la Morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

foto:amator