Polițiști atacați cu pietre, la Bobicești. Un tânăr de 24 de ani, reținut

A fost scandal pe o stradă din comuna Bobicești, unde polițiștii au oprit în trafic o mașină condusă de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate. Bărbatul, ce nu poseda permis de conducere, a devenit agresiv față de polițiști. Mai mult de atât, două persoane au venit în sprijinul tânărului și au aruncat cu pietre către polițiști, lovind cu pumnul autospeciala de la fața locului.

Duminică, 2octombrie, oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul din comuna Bobicești.

„În fapt, la data de 1 octombrie, în jurul orei 23:30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Dealul Viilor, din comuna Bobicești, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. În momentul în care polițiștii i-au solicitat tânărului să îi însoțească la sediul unității de politie, în vederea întocmirii documentelor, acesta a manifestat un comportament agresiv față de polițiștii, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea sa. În momentul imobilizării, la fața locului au venit două persoane, care au aruncat cu pietre către polițiști, iar una dintre acestea a lovit cu pumnul autospeciala de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, fiind continuate cercetările, în vederea documentarii activității infracționale.

În urma probatoriului administrat, la data de 2 octombrie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului de 24 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

foto:arhivă