Partea de sus a orașului Slatina, fără apă. CAO: „Nu putem estima când va fi reluat serviciul de alimentare, intervenția este una complexă”

Toată partea de sus a orașului Slatina a rămas fără apă marți, 4 octombrie, din cauza lucrărilor pentru remedierea avarieri la blocul GA1 de pe strada Cornișei.

Reprezentanții CAO spun că nu pot estima când se reia alimentarea cu apă. Cert este că intervenția este una complexă.

„Echipa de intervenție de la Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina lucrează pentru remedierea avariei la blocul GA1, de pe strada Cornișei, iar alimentarea cu apă a fost oprită în partea de sus a municipiului Slatina.

Din păcate, nu putem estima când va fi reluat serviciul de alimentare cu apă pentru că intervenția este una complexă, deoarece avaria s-a produs la îmbinarea a două conducte. Intervenția care a început la primele ore ale dimineții, a fost îngreunată de cantitatea mare de apă, dar și de cablurile electrice îngropate.

Vă asigurăm că echipa din teren face toate eforturile pentru ca serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede”, au transmis reprezentanții CAO.