Doi bărbați, prinși în flagrant delict, în Slatina, în momentul în care ar fi pus în vânzare cannabis. Au fost arestați

Doi bărbați din Slatina au fost prinși, pe 5 octombrie, în timp ce ar fi încercat să pună în vânzare 310 grame de cannabis. Aceștia au fost arestați pentru 30 de zile.

La percheziții, au mai fost descoperite 430 de grame de cannabis.

„La data de 5 octombrie a.c., doi bărbați, din municipiul Slatina, județul Olt, au fost prinși, în flagrant delict, în municipiul Slatina, în momentul în care ar fi pus în vânzare 310 grame de cannabis. Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Slatina, fiind descoperite 430 de grame de cannabis, sisteme informatice și recipiente/ustensile folosite la porționarea/ambalarea drogurilor.

În urma probatoriului administrat, doi bărbați, de 18 și 48 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbații au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.