CSM Slatina, victorie cu echipa din Miercurea Ciuc

CSM Slatina a câștigat sâmbătă, 8 octombrie, partida cu Csikzereda Miercurea Ciuc, scor 2-0, golurile fiind marcate de Doman și Nițu, partida contând pentru etapa a IX-a a Ligii a II-a. 

În minutul 12, slătinenii au avut o primă ocazie de a deschide scorul, în urma unei incursiuni pe partea stângă, Doman a obținut o lovitură de colț. Căpitanul de la CSM Slatina, Cătălin Doman, a bătut bine cornerul, Robert Gheorghe reluând, din cinci metri, peste poartă.

CSM Slatina a deschis scorul în minutul 34, după un penalty obținut de Nițu. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Doman, ce l-a învins pe portarul de la Miercurea Ciuc cu un șut la colțul lung.

Slătinenii își vor mări avantajul pe tabela de marcaj prin reușita lui Luis Nițu, în minutul 57. Toma i-a pasat pe culoar lui Nițu, care a marcat cu un șut plasat, după ce l-a driblat inclusiv pe portarul de la Miercurea Ciuc,

CSM Slatina: Pop, Robert Gherghe, Doman, Oprescu (min. 69 Trancă), Salcianu, Toma, Pisăru, Nițu, Constantin Radu (min. 62 Stan), Tașcu, George Leață (min. 69 C Dinu). Antrenor: Dan Oprescu.

Csikzereda Miercurea Ciuc: Gyenge (cap), Peter Gal, Kovacs (min. 46 Omar El-Sawy), Klemen, Apro Claudiu, Paul Pîrvulescu, Lorant Kovacs, Panos Mickael (min. 69 Dino), Ivanovici Petre (min. 46 Takacs), Schieb, Toni Suciu (min. 69  Bujdoso).