Emil Moț, reales președinte al PSD Slatina. „Sunt 7 ani petrecuți împreună, cu rezultate remarcabile”

Conferința de alegeri a organizației PSD Slatina a avut loc duminică, în sala Europa din cadrul CJ Olt,  Emil Moț, primarul Slatinei, fiind reales în funcția de președinte al organizației municipale.

Acesta a declarat că, în cei șapte ani, rezultatele sunt remarcabile, echipa administrativă și politică ajungând în fiecare cartier din Slatina.

„Am avut astăzi conferința municipală de alegeri, moment de bilanț, dar și un bun prilej de a mulțumi tuturor celor 48 de președinți de organizații ai PSD Slatina, tuturor membrilor, care mi-au fost alături în toate momentele importante, mi-au susținut ideile, acțiunile și au fost lângă mine în tot ce am făcut pentru partid, dar mai ales pentru Slatina și pentru locuitorii ei.

Alegerile de astăzi nu sunt doar despre mine. Sunt despre noi toți, această mare familie a slătinenilor. Alegerile de astăzi sunt despre ceea ce putem face împreună. Cu ambiție, hotărâre, determinare și multă muncă, doar împreună putem dezvolta comunitatea în care trăim, ducând-o la nivelul următor de progres, dezvoltare.

Suntem o echipă grozavă, care a demonstrat că tot ce ne propunem să realizăm devine realitate.

Sunt 7 ani petrecuți împreună, cu rezultate remarcabile, în care, alături de echipa mea administrativă și politică, am luat la pas fiecare ungher al Slatinei. Nu există scară de bloc din Slatina, nu există ușă la care, aceeași echipă, să nu fi bătut pentru a promova politica noastră, programul nostru electoral sau pentru a prelua așteptările slătinenilor și a le transpune în realitate.

​Reconfirmarea mea în funcția de președinte al celei mai importante organizații din județ, este de fapt reconfirmarea echipei mele cu care merg la drum, simțindu-mă în siguranță, știind ca am pe cine mă baza și cu cine lucra”, a declarat Emil Moț.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că organizația județeană este puternică și datorită forței pe care o are PSD Slatina.

„O organizație județeană nu poate fi puternică, fără a avea o organizație municipală reședință de județ puternică.

Avem în fața noastră o echipă câștigătoare, forța acestei organizații, care a reușit în 2020 să obțină rezultate remarcabile. 11757 , 11858 ,12529, 11542 , 9006, 9131, 48 din 48, 7 din 9 – sunt voturi, care ascund în spatele lor o muncă permanentă pe care voi ați depus-o. Sunt voturile exprimate de Slatina, obținute de fiecare dintre noi în parte, la alegerile locale și parlamentare, de la care am scos maximum posibil și care ne-au trimis direct în topul organizațiilor social democrate din țară. Istoria ultimelor alegeri ne-a demonstrat că noi câștigăm dacă avem o strategie foarte bine pusă la punct, cu calcule matematice fără rest, dar mai ales dacă respectăm următorul principiu: să facem campanie continuă pentru oameni, printre oameni, din ușă-n ușă, din om în om – iar toate aceste lucruri au fost făcute alături de dumneavoastră”, a spus Oprescu.

sursa foto: facebook PSD Olt