Un bărbat din comuna Brebeni a plecat de acasă în luna martie. Familia a anunțat dispariția zilele acestea

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a plecat, în luna martie, de la domiciliu său din comuna Brebeni și nu a mai revenit. Fiica sa a anunțat dispariția duminică, 25 iulie, la patru luni distanță.

„La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de o femeie, de 37 de ani, din comuna Perieți, județul Olt, cu privire la faptul că, în cursul lunii martie a.c., tatăl său, NICOLA ILIE, zis ”LIȘU”, a plecat voluntar de la domiciliul acestuia, din comuna Brebeni, județul Olt şi nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70 m, păr tuns scurt, ten măsliniu, având o cicatrice pe obrazul stâng, în zona mandibulei, fără tatuaje sau alte semne pe corp.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta, nu este posesor de telefon mobil și nici nu este înregistrat pe vreo aplicație de social-media.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.