FOTO. Trafic rutier blocat pe breteaua de legătură a Drumului Expres 12, la intrarea în Balș, din cauza unui accident rutier. UPDATE/Circulația a fost reluată

UPDATE: În jurul orei 22.00, circulația rutieră a fost reluată în condiții normale, pe ambele sensuri de deplasare, pe sectorul de drum blocat de pe breteaua de acces a Drumului Expres 12.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Traficul rutier este blocat pe breteaua de legătură a Drumului Expres Craiova-Pitești, la intrarea în Balș, din cauza unui accident rutier. Din primele date, ar fi implicate două mașini.

„În aceste momente (n. red. – sâmbătă, 29 octombrie, ora 19.30), traficul rutier către Drumul Expres 12 (DEx12) este blocat total, la intrarea în orașul Balș, din cauza unui eveniment rutier. Polițiștii se deplasează la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Traficul rutier de pe Drumul Expres (DEx12) va fi deviat, prin prin orașul Balș, pe Drumul Național 65 – European 574, sectorul de drum cuprins între sensurile giratorii de la intrarea în orașul Balș către Drumul Expres 12 fiind blocat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

În accident au fost implicate două autoturisme, cinci persoane, dintre care trei sunt copii, conștiente și cooperante, fiind transportate la Spitalul Balș.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul București, și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orășenesc Balș.

Tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatului, în vârstă de 43 de ani, urmează a-i fi recoltate mostre biologice de sânge la unitatea spitalicească”, au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.

Potrivit ISU Olt, în urma evenimentului, șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 43 de ani, din București, a rămas încarcerat și a fost extras cu ajutorul accesoriilor specifice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

sursa foto: amator