Un bărbat a furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-un magazin din Slatina

Un bărbat de 49 de ani a fost prins de jandarmi sâmbătă dimineață, 29 octombrie, cu cinci sticle cu băuturi alcoolice pe care le-a sustras dintr-un magazin din Slatina.

Cu trei zile înainte, slătineanul își umpluse coșul cu produse și a ieșit cu ele din magazin fără să le achite.

„Dacă în seara zilei de 26 octombrie a.c., a părăsit magazinul fără să achite produsele pe care le avea într-un coș metalic și unul din plastic, în această dimineață, la ora 09:00, colegii noștri l-au identificat în zona cartierului Steaua din municipiul Slatina. Echipajul de jandarmerie a procedat la interceptarea și legitimarea acestuia, precum și la controlul corporal și al bagajelor. În rucsacul său au fost găsite 5 sticle de băuturi alcoolice fără a prezenta dovada provenienței acestora”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

Potrivit jandarmilor olteni, bărbatul, cu domiciliul în Slatina, în vârstă de 49 de ani, a declarat faptul că sticlele cu băutură au fost sustrase, în această dimineață, dintr-un magazin din cartierul Steaua.

„Colegii noștri s-au deplasat la magazinul indicat și au solicitat lucrătorilor să permită vizionarea înregistrărilor. Imaginile camerelor de supraveghere surprind cum bărbatul părăsește magazinul cu produsele fără să le achite. Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Slatina au întocmit actele desesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor în vederea continuării cercetărilor se mai arată în comunicatul citat.