CSM Slatina a câștigat Campionatul Național de Fotbal Tenis

Echipa de fotbal tenis de la CSM Slatina, formată din Sebastian Jecu (Slatina), Alex Sorean (Salonta, Bihor), Vasile Sorean sr. (Salonta, Bihor) și Nagy Darius (Salonta, Bihor), antrenor: Vasile Sorean, a devenit campioana României, pentru al doilea an consecutiv.

Campionii au avut un parcurs foarte bun şi în cadrul celui de al doilea turneu de play-off găzduit de Sala Sporturilor din Alexandria, unde au concurat cele mai bune şase echipe la fiecare probă (simplu, dublu şi triplu), în urma clasamentelor întocmite la finalul sezonului regular.

Clasată pe primul loc al clasamentului general după primul turneu de play-off desfășurat la Mediaș, echipa din Slatina pornea cu prima șansă la cucerirea titlului național, având un avans de 9 puncte față de principala contracandidată, CS UNEFS București, formație pe care au învins-o în mod clar și la Alexandria.

În proba de simplu, CSM Slatina a contabilizat 4 victorii și o înfrângere, încheind etapa pe locul secund, nereușind, astfel, să remonteze handicapul de 1 punct avut în fața liderului UNEFS București, devenind astfel vicecampioană naţională.

La dublu și la triplu, prestația echipei formată din Sebastian Jecu, Alex Sorean, Vasile Sorean jr. şi Darius Nagy a fost remarcabilă, câștigând toate jocurile disputate, asigurându-și astfel primul loc la etapă, dar și în clasamentul final al probelor. În urma totalizării punctajelor obținute pe probe, CSM Slatina a câștigat titlul național, devansând formațiile UNEFS București și Proactiv Târgoviște.

Sebastian Jecu, căpitanul de echipă de la CSM Slatina, s-a arătat încântat că obiectivul a fost îndeplinit în acest sezon, fiind câștigat atât campionatul, cât și Cupa României.

”Ne-am îndeplinit obiectivul de a ne păstra cele două trofee cucerite anul trecut. Am reuşit eventul, câştigând atât campionatul, cât şi Cupa României. A fost o muncă în echipă, ne-am completat bine cu jucătorii de la Tengo Salonta şi cu antrenorul Vasile Sorean sr. care ne-a condus spre aceste succese remarcabile pentru echipa noastră. În plus, există șanse mari ca să avem reprezentanți la Campionatul Mondial de fotbal-tenis, aspect care demonstrează că se lucrează eficient la clubul nostru”, a spus Sebastian Jecu.