Scandal în fața Primăriei Traian. Fostul primar al comunei a fost transportat la Spitalul Caracal

A fost scandal în fața Primăriei Traian, județul Olt, luni, 31 octombrie, unde un bărbat de 63 de ani a fost bătut de alte două persoane. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal. Potrivit unor surse, victima este fostul primar al comunei, Marian Negrilă, în prezent fiind consilier local din partea PNL.

Nu se știe exact de la ce a plecat altercația, polițiștii efectuând audieri în acest caz.

„La data de 31 octombrie 2022, în jurul orei 15:40, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat în timp ce se afla în fața unei instituții publice, din comuna Traian, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Traian, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din aceeași localitate și un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Caracal. În urma evenimentului, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

foto: prezentare generală Primăria Traian