Un bărbat, din Brastavățu, a fost înțepat cu un obiect ascuțit, în abdomen, de către concubină. Scandalul a pornit în urma unor discuții contradictorii

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt, a fost înțepat sâmbătă dimineață, 5 noiembrie, cu un obiect ascuțit, în zona abdominală, de către concubina sa, o femeie de 50 de ani. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Potrivit unor surse, scandalul a pornit în urma unor discuții contradictorii.

„La data de 5 noiembrie 2022, în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înțepat cu un obiect ascuțit în zona abdominală, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Brastavățu.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Brastavățu, ar fi fost înțepat cu un obiect ascuțit, în zona abdominală, de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

foto: arhivă