VIDEO. Un tir a luat foc, pe breteaua de legătură a Drumului Expres Craiova-Pitești. Traficul rutier este blocat

UPDATE: Circulația rutieră pe sectorul de drum blocat de pe breteaua de acces a Drumului Expres 12 a fost reluată în jurul orei 8.30.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un tir ce transporta mașini a luat foc în această dimineață, 10 noiembrie, pe breteaua de legătură a Drumului Expres Craiova-Pitești, în apropierea orașului Balș.

Traficul rutier este blocat.

„În aceste momente, traficul rutier către Drumul Expres 12 (DEx12) este blocat total pe sensul de mers Craiova – Slatina, din cauza unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Traficul rutier de pe Drumul Expres (DEx12), pe sensul de mers Craiova- Slatina va fi deviat, prin prin orașul Balș, pe Drumul Național 65 – European 574”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Tirul transporta opt mașini. Potrivit ISU Olt, nu sunt victime.

„Incendiu izbucnit la o autoplatformă ce transporta opt autoturisme, la intrarea pe Drumul Expres 12, dinspre Craiova, la locul evenimentului acționează echipaje din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina. Incendiul este localizat. Nu sunt victime. Se acționează cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Platforma era condusă de un bărbat de 43 de ani, din Craiova.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că la ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova, s-ar fi produs un incendiu. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.