FOTO. Trafic rutier blocat între Valea Mare și Jitaru, în urma unui accident/UPDATE

UPDATE: Circulația rutieră pe sectorul de drum blocat de pe Drumul Național 65 – European 574 a fost reluată în jurul orei 11.45.

Cele trei autovehicule implicate în accident au fost conduse de șoferi din județele Vâlcea, Argeș și Dolj.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Tetoiu, județul Vâlcea, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Grecești, județul Dolj.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizațiile de reparație pentru autovehiculele implicate, urmând a fi dispuse măsurile legale.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Traficul rutier este blocat între Valea Mare și Jitaru, județul Olt, pe Drumul Național 65-European574, în urma unui accident rutier. Potrivit primelor date, ar fi implicate două autoturisme și o autoutilitară și nu sunt victime.

„În aceste momente (n. red. -10 noiembrie, ora 10.30), traficul rutier pe Drumul Național 65 – European  574 este blocat între localitățile Valea Mare – Jitaru, în urma producerii unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Este al doilea eveniment rutier produs pe șoselele din Olt astăzi, 10 noiembrie, după ce, la primele ore ale dimineții, o platformă, ce transporta opt mașini, a luat foc pe Drumul Expres Craiova-Pitești, pe breteaua orașului Balș.

Vom reveni cu amănunte.

Coloana de mașini se întinde pe kilometri