Târgul de Crăciun de la Slatina se deschide pe 1 Decembrie

Primăria Municipiului Slatina organizează și în acest an Târgului de Crăciun în Parcul Tineretului, fiind pregătite multe surprize pentru copii, dar și pentru slătineni.

Târgul de Crăciun va fi deschis pe 1 Decembrie, de Ziua României, la ora 18:00, când va fi aprins iluminatul festiv. Totodată, pe scenă vor urca Ansamblul etnofolcloric Plăieșii, condus de solistul vocal Nicolae Gribincea,  și cântăreața Nicola. Spectacole vor fi organizate până pe 4 Decembrie.

În Parcul Tineretului vor fi amplasate 30 de căsuțe cu produse tradiționale și specifice sărbătorilor de iarnă.

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României vor începe încă de la primele ore ale dimineții, acestea desfășurându-se la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, unde vor fi oferite celor prezenți cocarde și stegulețe tricolore, precum și 2.000 de porții de fasole cu cârnați.

Tot în decembrie, municipalitatea va organiza Povestea lui Moș Nicolae, Desaga lu’ „Moş Crăciun”, un program de colinde, dar și spectacole şi tradiţii de Crăciun. Totodată, în noaptea dintre ani, slătinenii vor putea petrece în aer liber, la Revelion 2023