Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier, pe strada Drăgănești din Slatina

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier, pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, vineri, 25 noiembrie, în jurul orei 15.00.

Șoferul unei mașini nu a acordat prioritate atunci când a ieșit din curtea unei societăți comerciale, lovind un alt autoturism care circula către Brebeni. Cel de al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus, unde a lovit un alt vehicul.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Slatina, în calitate de conducător auto, la ieșirea din curtea unei societăți comerciale, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula pe strada Drăgănești, sensul Slatina către Brebeni, condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Coteana. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Slatina.

Pentru bărbatul de 55 de ani a fost solicitată o ambulanță, însă acesta a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Din evenimentul rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul de 30 de ani a fost amendat, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.