VIDEO. UPDATE/Incendiu la o topitorie, de pe strada Depozitelor din Slatina

UPDATE: Pompierii din cadrul ISU Olt au revenit cu informații, precizând că incendiul are loc la o topitorie de pe strada Constructorului și nu Depozitelor, așa cum a fost inițial anunțat.

„Este strada Constructorului, nu Depozitelor. Încă nu a fost finalizată intervenția și nu a fost stabilită cauza incendiului”, arată ISU Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O topitorie de pe strada Depozitelor din Slatina a luat foc vineri, 2 decembrie, înregistrându-se doar pagube materiale.

Zeci de pompieri acționează pentru stingerea incendiului.

„Incendiu produs la o topitorie din municipiul Slatina, strada Depozitelor. La sosirea echipajelor ardeau aproximativ trei tone de combustibil lichid ușor, utilizare în procesul tehnologic și mai multe rezervoare de combustibil. Incendiul este localizat. Nu sunt victime. La locul evenimentului acționează peste 20 de pompieri, cu trei autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului Slatina, iar misiunea este sprijinită de pompieri din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Rivergate Fire, care s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere”, au declarat reprezentanții ISU Olt.