Un tir și un autoturism, accident în afara comunei Brebeni

Un tir și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier vineri, 2 decembrie, în afara comunei Brebeni, județul Olt.

Din fericire, nu există victime omenești.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Corbeni, județul Argeș și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Conducătorii auto au fost  testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizațiile de reparație pentru autovehiculele implicate în eveniment.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 60 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.