28 de olteni s-au vaccinat împotriva COVID cu noul produs adaptat. DSP Olt: „52 de cazuri pozitive pentru SARS-COV2, în săptămâna 6-12 martie”

28 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID, cu serul adaptat, la centrul DSP Olt. Alți doi olteni sunt programați pentru vaccinare la o dată ulterioară.

Reprezentanții DSP Olt reamintesc că se pot vaccina cu serul adaptat variantei COVID persoanele cu vârsta de peste 12 ani și care au schema completă de vaccinare efectuată. Autoritățile au anunțat că au fost înregistrate 52 de cazuri pozitive pentru infecția SARS-COV2 la nivelul județului Olt, într-o săptămână.


„De la deschiderea Centrului de Vaccinare anti-COVID-19 Omicron B.A. 4-5., la sediul secundar al D.S.P. Olt (12.12.2022 ), până în prezent, 28 persoane s-au adresat pentru vaccinarea cu noul produs adaptat, iar alte două persoane sunt programate pentru vaccinare la o dată ulterioară, utilă beneficiarilor.
Reamintim populației ca beneficiarii sunt persoanele cu vârste peste 12 ani și cu schema de vaccinare completă împotriva bolii Covid -19, cu produsele biologice Pfizer BionTech, Moderna, Astrazeneca, Johnson& Johnson, care se pot adresa direct Centrului de Vaccinare sau se pot programa telefonic pentru vaccinare la numărul: 0721269297. Programul de lucru în Centrul de vaccinare al D.S.P. Olt: zilnic ( luni- joi), în intervalul orar 8.00- 16.00. Menționăm că pot beneficia de vaccinare, în condițiile expuse mai sus, persoanele care au cel puțin 3 luni de la ultima doză de vaccin anti- Covid-19, din produsele mai sus menționate. În săptămâna 06- 12.03.2023, la nivelul județului Olt, au fost înregistrate 52 cazuri pozitive pentru infecția SARS- CoV 2
”, se arată într-un comunicat al DSP Olt.

foto: arhivă