Marius Oprescu: „Coaliția va funcționa și anul viitor, altfel România va intra într-o criză politică și ajungem la alegeri anticipate”

Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat joi, 22 decembrie, că această Coaliție de guvernare va funcționa și pe parcursul anului viitor, în ciuda tensiunilor ce au mai apărut pe parcurs. În caz contrat, țara va intra într-o criză politică și se va ajunge la alegeri anticipate.

„Nu cred că avem de ales, așa cum au spus și liderii celor două partide de Coaliție, PSD și PNL. Este adevărat că suntem două partide diferite, unul de stânga și altul de dreapta, din păcate, pentru binele României, nu avem ce să facem decât să creăm această Majoritatea și, chiar dacă este împotriva firii, a dovedit în ultimul an, cu micile animozități, care nu sunt de la centru, vin din teritoriu, sau de la anumiți radicali liberi, cum e domnul Cîțu, ce a rămas cu o frustrare și încearcă să bage bățul printre gard de fiecare dată, că lucrurile au funcționat. Cu siguranță, Coaliția va funcționa și anul viitor, pentru că altfel România va intra într-o criză politică și ajungem la alegeri anticipate. Desemnarea unui premier de la PSD este trecută în protocol și cred că se va întâmpla. Tot ce apare acum, în ultima perioadă, în media, cred că este o temă falsă”, a spus Oprescu.