Cei mai buni sportivi de la CSM Slatina au fost premiați. Director: „Au făcut din CSM un nume”

Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina, ce au obținut rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale, dar și copii ce s-au evidențiat la grupele de juniori, au fost premiați de directorii unității din cadrul Primăriei Slatina. Cătălin Doman a fost desemnat sportivul anului 2022 din cadrul Secţiei de fotbal CSM Slatina. Trofeele și diplomele au fost înmânate de reprezentanții CSM Slatina, Mihaela Stana și Cătălin Ilie. 

Directorul CSM Slatina, Mihaela Stana, a precizat că sportivii clubului au obținut rezultate bune la campionatele naționale, europene, balcanice și chiar mondiale.

„Acest eveniment este creat de dumneavoastră, cei care ați știut în ultimul an să faceți din CSM Slatina o instituție de forță, o instituție a superlativelor, a performanței care a venit într-un an greu, după pandemie. Avem campioni naționali, campioni mondiali, europeni, balcanici, care au făcut din CSM Slatina un nume al elitei sportive”, a spus Mihaela Stana.

Alexandru Miu, sportivul de la Secția de Lupte, a fost premiat pentru că a urcat pe podium la Campionatul Național, ce a avut loc la Medgidia.

„Este un sportiv valoros, anul trecut a fost vicecampion național la categoria juniori IV, 10-11 ani, anul acesta a luat locul II la o competiție lupte pe plajă și medalia de bronz la Campionatul Național desfășurat la Medgidia. Este un sportiv de mare perspectivă și sper ca, în următorii ani, să fie campion național”, a spus antrenorul sportivului, Cătălin Davidescu.

A fost premiată și handbalista Denisa Popescu, căpitanul de echipă al grupei de junioare II de la CSM Slatina, antrenor Iulian Perpelea, vicecampioană națională la Turneul de la Brăila.

Întrebată câte ore de antrenament face pe zi, sportiva a precizat, fără să se plângă, că fiecare ședință de pregătire are două ore, de luni până sâmbătă.

„Avem câte două ore de antrenamente pe zi, de luni până sâmbătă. Acum suntem în vacanță. Alături de colegele mele am obținut medalia de argint la Campionatul Național de la Brăila”, a spus Denisa Popescu, elevă a Colegiului Național „Ion Minulescu Slatina.

Astfel, au fost premiați:
Mircea Chiriță – Secția tenis de masă;
Ionuț Neagoe – Secția Atletism, antrenor Dan Bărbuți;
Cătălin Doman – căpitanul echipei de fotbal CSM Slatina, Liga a II-a;
Ianis Iancu – fotbal U19;
Claudiu Negoescu, fotbal, căpitanul grupei de juniori U 17, profesor Cristian Stănculețu;
Robert Zorzoliu – fotbal Under 15;
Mario Bordencea – fotbal Under 13
Ștefan Ionică – Secția karate;
Alexandra Gheorghe – secția Box – antrenor Constantin Gălbenușe;
Tymoshenkova Viktoria, handbal seniori;
Denisa Popescu – Handal juniori, antrenor Iulian Perpelea;
Mara Vârban – handbal juniori;
Ali Gean – lupte seniori;
Alexandru Miu – lupte juniori;
Andrei Fieraru – Tenis de câmp;
Alex Sorean – fotbal tenis;
Valentin Radu – judo.

Cătălin Davidescu și sportivul său