Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier, în comuna Osica de Sus. Doi bărbați au ajuns la spital

Trei mașini au fost implicate joi, 29 decembrie, în jurul orei 10.00, într-un accident rutier, în comuna Osica de Jus, județul Olt.

„La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 64, în comuna Osica de Sus.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Brâncoveni, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 59 ani, din comuna Deveselu și un autoturism staționat în afara părții carosabile”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Potrivit ISU Olt, în urma evenimentului, doi bărbați, cu diverse traumatisme prin accident rutier, au fost asistați medical și transportați la UPU Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.