Un tânăr, din Fălcoiu, a atacat două femei și le-a furat gențile, în Craiova. Prima victimă a fost agresată fizic în scara blocului în care locuiește

Un tânără de 25 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt, este bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, după ce a atacat două bătrâne, cărora le-a furat gențile. Prima victimă a fost atacată în scara blocului unde locuiește, iar cealaltă a rămas fără geantă pe stradă, în jurul prânzului.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 27 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 59 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 13.30, vecina sa de 87 de ani, în timp ce se afla în scara blocului unde locuieşte, pe bulevardul Carol I, din localitate, ar fi fost agresată fizic de un bărbat necunoscut, care i-ar fi sustras geanta.

La data de 28 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 85 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 13.30, în timp ce se deplasa pe strada Vasile Conta, din localitate, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls geanta din mână, fugind într-o direcţie necunoscută. 

Efective sporite de poliţişti au fost mobilizate, fiind desfăşurate activităţi investigativ-operative pentru identificarea şi prinderea celui în cauză.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 28 decembrie, poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Craiova au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Fălcoiu, judeţul Olt, bănuit de comiterea celor două fapte, acesta fiind condus la audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

foto:arhivă